466 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Fjalimi i plotë i Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, z Behgjet Pacolli, në konferencën “NATO dhe Ballkani Perëndimor

Fjalimi i plotë i Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, z Behgjet Pacolli, në konferencën “NATO dhe…

MPJ
Zëvendëskryeministri për "EurActiv" Thaçi: Kosova gjithnjë më afër të ardhmes evropiane

Zëvendëskryeministri i parë, njëherësh Ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovë…

MPJ
Prioritetet e reja të Politikës së Jashtme të Kosovës

Nga Hashim Thaçi Shkrim autorial i Zëvendës Kryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm, Hashim Thaçi, në Universit…